blog_usre

Admin

2020-10-22

O recomandare poate duce la o carieră

Încă o participantă a ediției a VI-a Learn Consulting Do Consulting cu care ne mândrim este Codruța Nistor. Când profesoara ei preferată, Ștefana Varvari, a promovat cursul LCDC în timpul unui seminar de la facultate, Codruța era studentă în anul 3 de licență la FSEGA, la specializarea de Economie și Afaceri Internaționale, linia engleză.
La finalul programului educativ LCDC, Codruța învățase deja o mulțime de lucruri noi așa că s-a încumetat să pregătească ca proiect final o propunere de politică publică alternativă în domeniul turismului durabil, încadrat pe linia de finanțare a Programului Operațional Capacitate Administrativă (POCA).

Despre experiența ei în timpul LCDC am întrebat-o într-un video interviu, iar aici ne povestește despre perioada de internship alături de echipa Hygia Consult, cu Sonia Silvaș, ca mentor, alături de Ciprian Morcan.

Cum a fost interacțiunea ta cu echipa Hygia?
Pentru mine, echipa Hygia înseamnă acei oameni datorită cărora pot să învăț nespus de multe lucruri, acei oameni care mă ajută să mă dezvolt și…acei oameni care mă fac să zâmbesc chiar și atunci când muncesc.

Cum a fost interacțiunea cu mentorul tău?
Până acum am lucrat sub aripile Soniei și ale lui Ciprian. Doi oameni care sunt o sursă permanentă de învățare, de încurajare și, cu siguranță, două modele pentru mine, în ceea ce privește cariera și viața profesională.

Consideri că programul LCDC te-a pregătit pentru ce ai făcut pe perioada internshipului?
După părerea mea, cursul LCDC m-a ajutat să îmi formez o imagine despre ce presupune munca unui consultant, imagine care s-a conturat mult mai clar pe parcursul internshipului.

Cum ți s-a părut mediul de lucru?
Foarte plăcut. Atât de plăcut, încât în fiecare zi de muncă mă trezesc cu zâmbetul pe buze. În același timp, mediul de lucru și, în special, colectivul Hygia, sunt caracterizate de profesionalism, fapt vizibil în toate aspectele din munca echipei.

Ce părere ai despre o carieră în domeniu?
Jobul unui consultant implică multe provocări, contact cu numeroase persoane din medii diferite și o șansă de a învăța în permanență lucruri noi. Așadar, eu asociez jobul de consultant cu cuvântul oportunități (profesionale, financiare, de dezvoltare, și lista poate continua). În urma cursului și, mai ales, pe parcursul internshipului, mi-am dat seama că obiectivul meu din punct de vedere profesional este acela de a deveni consultant.
Datorită internshipului în cadrul firmei Hygia Consult, mi s-a reafirmat și întărit convingerea că vreau să urmez o carieră în consultanță.

Lasă un comentariu

Nu vom publica emailul tău.
*câmpuri obligatorii14 + six =

NewsletterAbonează-te și află ultimele noutăți

I give my consent for the collection and processing of my personal data, according to the terms and conditions of Hygia Consult.